Over ons

Circle Bookings is tijdens de zomer van 2017 opgericht door eigenaar Moisés Rigaud. Deze 25-jarige ondernemer is sinds zijn 15e actief in de muziekindustrie als artiest en heeft ook ervaring opgedaan bij een van de grootste boekingsbureaus. Hij heeft hierbij eigenlijk alles wat met entertainment te maken heeft verkocht aan zowel klanten in Nederland & België. Door deze ervaring heeft hij kennis van de markt en tevens de ontwikkelingen die plaatsvinden.

11 november 2016  moest hij optreden en nam hij enkele vrienden mee die de complete tent op zijn kop zetten zonder enige naamsbekendheid. Op dat moment zag hij in dat er nog veel te weinig word gedaan voor nieuw talent. Hij vindt het jammer dat muzikanten met potentie over het hoofd worden gezien. Zij krijgen vaak geen kans om op te treden en daarnaast bestaat de kans dat deze talenten geboycot worden door andere boekingsbureaus.

Met dit achterliggende idee is Circle Bookings ontstaan: een entertainmentbureau met allerlei soort entertainment die daarnaast ook een kans wil geven aan nieuw talent om zich te kunnen profileren. “Wij als bureau maken het plaatje compleet tussen opdrachtgever en de artiest. De cirkel is pas rond na een boeking als de klant tevreden kan terug kijken op een mooie avond” (Moisés Rigaud).

Het onderscheidend vermogen

Het onderscheidend vermogen samengevat: eerlijk & voordelig. Wij zijn op de hoogte dat artiesten regelmatig door verschillende bureaus onderbetaald worden en de boekingsbureau zelf het meeste aan over houden. Dit vinden wij niet kunnen. Circle Bookings houdt van eerlijkheid zowel naar de artiest, maar ook naar de klant. Alle afspraken die gemaakt zijn met de artiest staat vastgelegd en is door beide partijen ondertekend.

> Wij verzinnen zelf geen namen voor de artiest, andere bureaus wel.

> Circle Bookings heeft aandacht voor haar artiesten. Wij hebben alle artiesten minstens één keer fysiek ontmoet of indien niet anders kon door middel van video. Andere bureaus zetten een artiest op de site en wachten totdat er een aanvraag binnenkomt.

Wat ook regelmatig voorkomt bij entertainmentbureaus zijn offertes die niet in lijn lopen met de prijzen op de website. De prijzen op onze website is een goede indicatie van wat u kunt verwachten. Bij de prijzen staat ook altijd duidelijk vermeld wat exclusief en inclusief toebehoort. Wij beweren niet dat wij altijd de goedkoopste zijn, maar streven hier wel naar. Wij denken graag met u mee door te luisteren naar uw wensen en voorkeuren.

Wat wij beloven is:

> Geen verwarrende offertes met prijzen die niet overeenkomen met de website.

> De klant is echt koning bij ons.

> Afspraak is afspraak. Wat wij beloven doen we ook.