DJ Dré & zanger Dennis

DJ Dré is te herkennen aan veel verschillende muzieksoorten die elkaar lekker afwisselen. Op deze manier blijft de stemming de hele avond top met muziek van Dance tot Top40 en van Nederlandstalige muziek tot Dance Classics. Met een ruime ervaring weet hij van iedere avond een sensatie te maken en die naar de wensen van het publiek in te vullen tot een swingende en onvergetelijke avond. DJ André draait regelmatig op bruiloften, verjaardagen, jubileumfeesten, bedrijfsfeesten en schoolfesten.

Dennis Maarssen is een Aalsmeerse zanger die zijn carrière 15 jaar geleden begon bij het bekende Peter Beense café te Amsterdam. Met zijn voornamelijk Nederlandse repertoire wat bestaat uit de bekende kroegenhits zorgt hij altijd voor een feest met een hoog meezinggehalte.

Sinds begin 2016 werken DJ Dre en Zanger Dennis Maarssen samen wat een unieke combinatie geeft tussen zang, verschillende muziekstijlen en voor veel afwisseling zorgt bij het grote publiek. DJ André is eventueel met of zonder zanger te boeken. Om uw avond helemaal compleet te maken, raden wij het duo DJ Dré & Zanger Dennis aan. Deze zijn nu te boeken via onze website.