DJ Yawix

DJ Yawix is sinds zijn tienerjaren al bezig met het mixen van muziek. Inmiddels heeft hij 20 jaar ervaring en referenties waar je u tegen kunt zeggen. Hij bouwde zijn naamsbekendheid op via diverse bedrijfsfeesten van o.a. NOS, Estro, Buka en La France (Oestgeest). Daarnaast heeft hij vele bruiloften mogen voorzien van een drive-inshow.

DJ Yawix weet op de juiste manier uw gasten te entertainen met de juiste afgestemde muziek. Hij draait op allerlei gelegenheden in partycentra, feestlocaties en discotheken. DJ Yawix is gespecialiseerd in de genres Disco, 90’s en zero’s, maar ook top 40, club, house, tech-house en latin. Maak uw muziekwensen vooraf bespreekbaar met de DJ en uw dansvloer is gegarandeerd vol.

Verder hoeft u zelf niets te regelen. DJ Yawix zorgt voor het geluid, licht, apparatuur en creeërt de juiste sfeer. Tegen meerprijs kunt uw DJ Yawix ook boeken met een saxofonist. Hij neemt dan zijn  vaste compagnon mee. Een duo die goed op elkaar is afgestemd.

Gaat u trouwen? Geeft u een bedrijfsfeest? Of heeft u een andere feestje, waarbij dansen een must is? DJ Yawix is nu in te huren via Circle Bookings.