O’Neal Mathilda

O’Neal Mathilda is een professionele cameraman die al vele projecten op zijn naam heeft staan voor onder andere artiesten, maar ook bedrijven. Naast het verzorgen van videomateriaal voor de zakelijke markt in binnen- en buitenland, heeft hij ook ervaring met het vastleggen van bruiloften en ceremonies. Of het nu gaat om een festival, clubfeest, diner, bedrijfsfeest of overige gelegenheden. O’Neal weet altijd de juiste impressie weer te geven op beeld. Met zijn kennis, ervaring en enthousiasme luistert hij naar uw wensen om de perfecte beeld te creëren die u wil.

Omdat per project de kosten van O’Neal kunnen varieren, kunnen wij niet van te voren een juiste prijsindicatie vermelden op onze website. U kunt via het contactformulier uw aanvraag indienen. Vervolgens krijgt u een vrijblijvend offerte op maat toegestuurd, waarbij wij rekening houden met uw budget.

O’Neal Mathilda is te boeken voor zakelijke partijen, zoals artiesten en bedrijven. Maar ook particulier voor een verjaardagsfeest, ceremonie, bruiloftsfeest, buurtfeest en overige evenementen. O’Neal Mathilda is nu te boeken via Circle Bookings!