Saskia-Iris

Saskia-Iris is een spontane singer-songwriter die jaren actief is op landelijk niveau. Deze singer-songwriter is inzetbaar voor een borrel, receptie, jubileum, bruiloft, huiskamerfeest en overige gelegenheden. Saskia-Iris schrijft graag eigen nummers, maar daarnaast bestaat haar repertoire vooral uit sfeervolle pop en jazz nummers van verschillende bekende artiesten.

Saskia-Iris neemt bij haar optreden een gitarist of pianist mee om haar optreden goed tot haar recht te laten komen. U kunt uiteraard dit altijd vooraf aangeven aan ons of aan de muzikant. Saskia-Iris denkt ook graag met u mee naar de invulling van het repertoire. Mochten er wensen of voorkeuren zijn dan kunt u deze met haar ruim van te voren telefonisch bespreken. Saskia-Iris beschikt over een uitgebreid repertoire, waarmee de setlijst altijd goed past bij de sfeer en het thema

Zoekt u naast een singer-songwriter ook ander soort entertainment? Wij denken graag met u mee om uw pleinfeest, festival, ceremonie, bruiloftsfeest of overige evenement te laten slagen. Heeft u vragen omtrent singer-songrwiter Saskia Iris? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij maken altijd een offerte op maat, waarbij wordt gekeken naar type evenement, budget en specifieke wensen of voorkeuren. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan door middel van onderstaande knop.  Saskia-Iris is vanaf nu te boeken via Circle Bookings!